Maszyny i urządzenia do produkcji lodu gastronomicznego
Niezbędnym elementem wyposażenia gastronomicznego w restauracjach, barach, hotelach czy ogólnie pojętym przemyśle spożywczym są urządzenia do produkcji lodu. Maszyny te dzielą się ze względu na sposób chłodzenia, rodzaj oraz kształt produkowanego lodu oraz metodę jego wytwarzania. W asortymencie urządzeń gastronomicznych Careho znajdą Państwo maszyny do produkcji lodu chłodzone powietrzem, wodą lub zewnętrznym systemem chłodzenia - są to m.in. kostkarki i łuskarki do lodu. Ze względu na rodzaj i kształt wytwarzanego lodu posiadamy maszyny produkujące kostki dmuchane, lite, kwadratowe czy cylindryczne typu Chewblet oraz kruszony lód rozgnieciony, w kształcie bryłek, łusek lub płatków. W naszym asortymencie znajdą Państwo również wolnostojące lub nablatowe dyspensery do lodu z sensorami dźwigniowymi lub podczerwieni. Posiadamy półautomatyczne pakowaczki do lodu do zastosowań w gastronomii i przemyśle spożywczym eliminujące konieczność ręcznego ładowania lodu do worków. W dziele akcesoriów do maszyn do lodu znajdą Państwo m.in. pojemniki, zbiorniki oraz wózki do lodu, szufelki, zewnętrzne skraplacze oraz specjalne podstawy pod maszyny do produkcji lodu. Serdecznie zapraszamy Państwa do szczegółowego zapoznania się z naszym asortymentem oraz w razie pytań o kontakt z naszym biurem obsługi klienta.