Obróbka mechaniczna w gastronomii
Kutrowanie, mielenie, mieszanie, obieranie czy krojenie - Centrum Gastronomii Careho dostarcza gastronomiczne urządzenia do obróbki mechanicznej zapewniające realizację najbardziej wyrafinowanych potraw. Wśród nich znajdą Państwo m.in. nadziewarki ręczne, kotleciarki do rozbijania i nacinania płatów mięsa, blendery do rozdrabniania żywności w postaci mokrej, suchej i płynnej, szatkownice z przeróżnymi tarczami tnącymi do krojenia w plastry lub kostkę, krajalnice stołowe do mięsa i serów, obieraczki do warzyw z separatorami obierzyn, maszynki do mielenia mięsa popularnie zwane wilkami lub młynkami gastronomicznymi, kutry restauracyjne zaprojektowane do szybkiego siekania i miksowania potraw o różnej konsystencji, a nawet piły taśmowe wyposażone w popychacze mięsa. Wszystkie te urządzenia gastronomiczne zapewnią Państwu wysoką jakość przygotowywanych potraw oraz dużą wydajność i ciągłość pracy. Urządzenia te sprawdzą się idealnie m.in. w restauracjach, firmach cateringowych, szpitalach, hotelach, sklepach, przedszkolach i złobkach, a także barach szybkiej obsługi.