PL

Ilość urządzeń gastronomicznych
w naszej ofercie: 14035!

Pakowanie w gastronomii

W szerokiej ofercie wyposażenia dla gastronomii prezentujemy Państwu urządzenia do pakowania żywności. Zgrzewarki tacek popularnie zwane tray-sealers przeznaczone do pakowania z przedłużonym terminem trwałości produktu - do dań na wynos, produktów zimnych i ciepłych, garmażerki, sałatek, surówek, zup i innej przetworzonej żywności. Pakowaczki komorowe próżniowe przedłużają okres przydatności do spożycia produktów, zapewniają ich higieniczne przechowywanie oraz pozwalają zachować oryginalne walory smakowe i zapachowe pakowanych produktów. Urządzenia te doskonale sprawdzają się w średniej wielkości obiektach gastronomicznych takich jak restauracje, kantyny czy bary szybkiej obsługi. Pakowaczki listwowe idealne do pakowania próżniowego produktów spożywczych suchych.
Nazwa:
Cena:
Kontakt

TECHCON

ul. Poniatowskiego 5A
22-600Tomaszów Lubelski

NIP: 921-102-72-88

biuro@careho.pl

+48 664 005 415

Partnerzy
Akceptuję

Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką plików cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.