PL

Ilość urządzeń gastronomicznych
w naszej ofercie: 14042!

Chemia profesjonalna - Dezynfekcja w lokalach gastronomicznych

Do prawidłowego zachowania czystości stosowana jest dezynfekcja. Uwolnienie kuchni od grzybów, bakterii, wirusów jest bardzo ważne, wpływa bowiem na jakość oraz trwałość przechowywanych produktów spożywczych. Dezynfekcję dzielimy na zasadową, neutralną oraz kwaśną. W zależności od środowiska stosowania dobieramy odpowiedni rodzaj środków dezynfekujących. Magazynowanie żywności powinno zachodzić w sterylnych warunkach, dlatego też zachęcamy Państwa do zapoznania się z naszą oferta.

Nazwa:
Cena:
Kontakt

TECHCON

ul. Poniatowskiego 5A
22-600Tomaszów Lubelski

NIP: 921-102-72-88

biuro@careho.pl

+48 664 005 415

Partnerzy
Akceptuję

Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką plików cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.